Avaliações de Happy Garden Drive Through Kampen

Avaliações recentes

5.0
van Winsum
Ontem

De bestelling was mooi op tijd klaar en het was weer verrukkelijk

Jacco
4 dezembro 2022
Antje van der Slikke
4 dezembro 2022
D
3 dezembro 2022
Agnes
29 novembro 2022

Sushi is lekker! En snel klaar om op te halen

Gerrit
27 novembro 2022

Lekker eten, verse groenten, knapperige loempia’s, niet te zout.

Wensink
25 novembro 2022

Al járen vaste klant van Happy Garden; beste Chinees in de omgeving! De Drive is een ware toevoeging. Snel geholpen, bestelling compleet, goed ingepakt en nog warm. Het eten was weer top!

Notrot
23 novembro 2022

Was heerlijk

Joke
20 novembro 2022

De bestelling stond op afgesproken tijd klaar. We hebben genoten van de heerlijke sushi.

Sellies
17 novembro 2022

Fantastisch!

Peter
13 novembro 2022

Altijd een goede kwaliteit.

Marjon
6 novembro 2022

Het eten was zoals we gewend zijn van happy garden heerlijk. Had online besteld, kreeg alleen in.plaats van 2 nasi, 1 bami en 2 rijst, 3 bami en 2 rijst. Telefonisch bestelling kan nog wel eens fout gaan maar met online zou het goed moeten gaan. Is ons ook albeens eerder gebeurt, misschien klei puntje van aandacht?

Meyer
1 novembro 2022

De kroepoek was zacht en niet lekker. De hoeveelheid eten was voldoende.

Jeroen Franse
29 outubro 2022

De pangsit goreng was naar mijn mening niet vers en koud, jammer

Bea Brink, van den
27 outubro 2022

We hadden niet de juiste bowls. Er waren twee vegetarisch ipv een vegetarisch en een zalm. De drie met kip waren wel goed.

R.W.de Wilde
23 outubro 2022

Het eten was voortreffelijk alleen jammer dat de bak nasi vergeten was daar ik in de leeuwerikstraatstraat woon en het zelf op moest halen en terug kwam ben je 20 minuten verder met als resultaat het eten was een beetje koud,volgende keer hopen dat het beter gaat jammer.

Linda Aalberts
23 outubro 2022

Het eten was heerlijk!!

Vera
22 outubro 2022

Heerlijk!

aD
21 outubro 2022

Heerlijk menu voor 4 personen!

Sleurink
20 outubro 2022

Prima verzorgd en erg lekker.

Jur
17 outubro 2022

heerlijk eten voor een redelijke prijs

K weijmer
17 outubro 2022

Het was heerlijk. Lekkere smaak, goede portie

Ter Steeg
15 outubro 2022

Geen opmerkingen gewoon heeeel lekkurrr

Theresia
15 outubro 2022

Wij bestellen vaker sushi bij Happy Garden. Maar vandaag was de happy fam box weer zoals vanouds !!!’ Perfect

Lokhorst
13 outubro 2022

Hartstikke goed, was Top!

Maria
9 outubro 2022

Tipan ossehaas was lekker, saus viel me tegen miste de echte knoflook in de saus....

Last
7 outubro 2022

een minpunt dat de bami er niet was

Zwiers
6 outubro 2022
EB
2 outubro 2022

Alles was prima en smaakte goed

Annemieke
1 outubro 2022

Gemakkelijk om te bestellen, bestelling stond klaar.

Bd berg
1 outubro 2022

Super

Meerburg
26 setembro 2022

Erg veel taugé, heel weinig kip/groente in loempia

marianne
26 setembro 2022

Het smaakte weer prima alleen jammer dat de soep na een klein bakje is gegaan en dat je wel volle pont er voor moet betalen

Stephanie
19 setembro 2022

Eten was lekker! Alleen had mini loempia's besteld en die zaten er niet bij..

Plender
18 setembro 2022

De hoeveelheid is meer dan voldoende voor 3-4 personen. Dit is ook genoeg voor 6 personen.

Meerburg
17 setembro 2022

Niet echt heet en Pangang vond ik flauw

Pythia Hamminga
2 setembro 2022

Was lekker. Saus bij miniloempia erg weinig. Saus bij kerrie driehoekjes leek wel soep....

William Meuleman
27 agosto 2022
Stefan
26 agosto 2022

op tijd klaar. Ik mocht de afhaaltijd vervroegen. De maaltijd is precies wat ik ervan verwachtte; lekker!

Eikelboom
25 agosto 2022
Anike Bredenoort
22 agosto 2022
Yolanda
22 agosto 2022

Van te voren besteld en betaald. Stond precies op tijd klaar. Snel geholpen. Goed heet. Lekker gegeten. Meer dan genoeg.

marianne
22 agosto 2022

Belachelijk dat je 4 € moet betalen voor de helft van een bakje soep

Jenny
13 agosto 2022

De smaak was zeer goed en heel vriendelijke eigenaar en personeel

Angeluque
12 agosto 2022

Perfect

Alex N
6 agosto 2022

Het eten was weer heerlijk, van zeer goede kwaliteit en zoals besteld keuring op tijd klaar.

Mariroos
6 agosto 2022

Het was heerlijk!

P v Asselt
3 agosto 2022
Ineke de Weerd
1 agosto 2022

Bestelling stond keurig op tijd klaar. Eten was lekker en ruim voldoende. Helaas was de kroepoek wel erg taai. Oud?

De Maar
31 julho 2022

We hadden i.p.v nasi en bami, twee bakken bami!

John
23 julho 2022

Heerlijk gegeten en veel keuze De moeite waard en lekker veel

Jantien
22 julho 2022

Het was perfect! De kip was van goede kwaliteit en perfect bereid. De bestelling en betaling online is super handig. Het afhalen ging snel en was keurig op tijd. Een aanrader!

D vd Hul
17 julho 2022
Willem
17 julho 2022

Fijn zo'n drive through. Goed geregeld je hoeft je auto niet meer uit voor je bestelling.

Van sloten
15 julho 2022

Was weer top

Rolf
13 julho 2022

Eten was wel prima, alleen was er 2x bami geleverd in plaats van 2x nasi.

Van Leeuwen
10 julho 2022

Uitstekend smakende Sushiboxen afgehaald.

Theresia
9 julho 2022

Fantastisch

Michel Van Dijk
4 julho 2022

Vriendelijke service, makkelijk te bestellen en zoals altijd: geweldig lekker eten..

Nailton Miranda
4 julho 2022

Geweldig service en top smaak kwaliteit!

Arend wim
2 julho 2022
Frits
1 julho 2022

Lekker en goed verpakt om af te halen

Willem
30 junho 2022

Aardige mensen . Lekker gegeten

Peter Dam
30 junho 2022
Gert Schreurs
26 junho 2022

Goed eten, warm meegenomen. Site om te bestellen heeft lange lijsten misschien handig dit op een andere manier in te delen.

Frits
26 junho 2022

Prima verzorgd verpakt om op te halen. Al het eten was erg lekker we hebben er van genoten.

Lia
20 junho 2022
Jenny
19 junho 2022

Eten was lekker op smaak meer dan genoeg en ga zeker nog een keer bestellen.

Henrike
19 junho 2022

Handig online bestellen, half uur later afhalen. Top!

Pandstore.nl
12 junho 2022

Altijd lekker!

Andre Weijmer
10 junho 2022

Heerlijk en voldoende eten, top!

H Duitman
7 junho 2022

Bestelling prima, alleen het afhalen duurde wel lang. 2e Pinksterdag, druk.

Diana Klumper
6 junho 2022

Jammer dat we de bestelling een half uur te laat kregen.

Aaltje Kloosterman
6 junho 2022

Het eten was heerlijk maar de drive through is geen succes. Ruim een kwartier gewacht, gebeld of er iemand even kon helpen want er stond ook nog een auto voor me. Werd er gezegd door een medewerker op de achtergrond dat ze een chagrijnige mevrouw aan telefoon had. Zo niet klant vriendenlijk. Erg jammer dit, dit is echt een verbeterpunt om dat beter door te laten stromen.

Lia
6 junho 2022
Erik
6 junho 2022

Was heerlijk

Vdooren
5 junho 2022

Was heerlijk, kleine wijziging in het familie menu was geen probleem 👌🏻

Koopman
5 junho 2022

We hebben al jaren bij jullie eten besteld altijd prima maar ik vind sins jullie verhuisd zijn het eten smaak wel minder is geworden Ik hoop dat heten de toekomst weer vanouds wordt.

Landman
5 junho 2022

Eten was super.heerlijk gegeten.en zo makkelijk om te bestellen online. Helemaal top

LV
29 maio 2022

Lekker en goed bereid

Viviana
27 maio 2022

We hebben samen echt genoten van de heerlijke sushi van dit restaurant. De smaken waren heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar. Zeker een aanrader om hier eens te eten/afhalen.

Erik Seuters
26 maio 2022

Het eten is zoals altijd goed. Het was deze keer erg druk en men kon die drukte even iet bijbenen waardoor ik 30 minuten langer moestwachten dan toegezegd.

Hb
26 maio 2022

Je kon aan het eten merken dat het heel druk was. Kwaliteit was minder dan ik gewent ben bij jullie.

J. Duitman
22 maio 2022

Lekker snel en makkelijk!

Harold
20 maio 2022

Goede service en ideaal via de app bestellen.

Schmidt
15 maio 2022
Leeffers
15 maio 2022

Prima loempia

Jolanda Grootjen
14 maio 2022

Netjes op tijd klaar 👍en het was weer zoals altijd heerlijk 😃

Gait
9 maio 2022

Jammer dat er niets met de opmerking die ik erbij had gezet was gedaan. Punt van aandacht!!

Hubert
9 maio 2022
Hamminga
9 maio 2022

We bestellen altijd bij jullie , al jaren en waren altijd erg tevreden. Helaas vind ik de kwaliteit achteruit gegaan sinds jullie niet meer op de oude straat zitten, jammer. De babi pangang, was veel te hard gebakken en in de Tjap Tjoy met kip zaten wel hele grote stukken paprika in. Wat ik ook jammer vind is dat je niet apart vlees kunt bestellen, dit moet altijd in combinatie met nasi etc. Ik hoop dat de kwaliteit weer terug komt zoals het was.

De Vos
8 maio 2022
Frits
8 maio 2022

Erg lekker, goed verzorgd en verpakt. Complimenten voor verpakking van de Loempia.

Harry
6 maio 2022
Dorgelo
6 maio 2022

Goede chinees prima eten. Daar rij ik wel met de fiets er heen van 15 min . Gaat om kwaliteit eten.

Janet
5 maio 2022

Heerlijk eten, goed op temperatuur, goede kwaliteit eten en prijs én op de bestelde tijd klaar.

Wouter
30 abril 2022

Heerlijk eten en ruim genoeg voor ons.

GH
30 abril 2022

Prima service! Heerlijk gegeten🤗

hanneke van 't Hul
29 abril 2022

Eten stond al klaar toen ik kwam. Was heerlijk en warm!

Bartels
28 abril 2022

De bami sichuan (+ 3,0) is niet lekker bij kip keizerlijk paleis. Gewone bami heeft de voorkeur, want de bruine Bami overheerst qua smaak

Reinders
27 abril 2022

iets te vettig, verder heerlijk gegeten.

Anneke Oosterkamp ter Steeg
26 abril 2022

super lekker , goed warm en geen wachttijd

WFV
19 abril 2022
Marianne
19 abril 2022

De kip in annas was zo hard het viel gewoon niet te eten er zat ook totaal geen saus bij We zijn wel beter van jullie gewend Echt zonde van ons geld geweest deze keer denk je lekker te kunnen eten als minimma moeten wij hier echt voor sparen om eens lekker te kunnen eten Hopelijk valt het de volgende week als die nog gaat komen beter in de smaak

Riezebos
18 abril 2022

Bami bestelt en nasi gekregen jammer ,maar het was wel lekker en snel klaar

D
18 abril 2022
Zandbergen
10 abril 2022
Wanda Abma Dekker
9 abril 2022

Alleen weinig saus bij de mini loempiaatjes

Roelie
6 abril 2022

Het was weer, zoals altijd , weer heerlijk

Marleen
4 abril 2022

Lekker eten. Allen jammer van 2x betalen. Besteling online gedaan en betaald en bij ophalen moest er weer betaald worden. Moest dus helaas weer terug om het teveel betaalde geld terug te halen. Zonde van de tijd en de benzine😒

Bert
4 abril 2022

De kwaliteit is over het algemeen goed/uitstekend, maar de babi (pangang of ketjap) is toch altijd weer een teleurstelling (te hard gebakken/niet mals)

Spoelstra
31 março 2022

De uitvoering van de bestelling klopte niet. We hadden 2 loempia’s met vlees ipv 1 vegetarische loempia en ipv een bekertje kerriesaus zat er pindasaus bij. Verder was het goed en lekker!

Frits
27 março 2022

Goed verzorgd

G
19 março 2022
Loes De kaste
13 março 2022

Heerlijke sushi 🍣

Jur
12 março 2022

Heerlijke Chinese tomatensoep en een lekkere loempia

Harry Frijlink
10 março 2022

Eten was prima, top. Heerlijk gegeten.

LG
6 março 2022
Jurrien
6 março 2022

Heerlijke echte Chinese tomatensoep en bijzondere loempia speciaal

I Bleecke
5 março 2022

Heerlijk gegeten. Alleen jammer dat de twee keer dat we besteld hebben, we bami ipv nasi kregen. Vervelend als je je verheugd hebt op nasi met saté

Boer
5 março 2022

De loempia’s waren heerlijk maar helaas geen saus bij de mini loempia’s De vorige keer ook al

Jeroen
28 fevereiro 2022
Vreugdenhil
28 fevereiro 2022
Kalter
26 fevereiro 2022

Het eten was heerlijk en de bestelling stond bijna klaar toen ik hem afhaalde.

Wim
26 fevereiro 2022

Normaal is het vlees van de babi pangang lekker mager, vandaag zat er erg veel vet aan. Hopelijk blijft dat niet zo...

R. Visscher
26 fevereiro 2022
J.C Van der Hart
26 fevereiro 2022

Een klein deel werd niet geleverd. Verder zijn de smaken erg vlak.

Nick Nieuwenhuis
25 fevereiro 2022

hoop dat de volgende keer de digitale bestelling voor de opening van zaak is verwerkt

Gera
25 fevereiro 2022

Het eten was heerlijk. Alleen de mini loempia's zaten in een papieren zakje en waren toen we thuis kwamen al niet lekker warm meer. De rest van de warme maaltijd was wel goed warm.

Reezigt
24 fevereiro 2022

De bestelling was vlot en netjes, de bezorger was vriendelijk. Ook de maaltijd was heerlijk. In één woord top 👍

Berry
21 fevereiro 2022
Jeroen
21 fevereiro 2022

Bij thuiskomst en na alles op tafel gezet te hebben, kwamen we er achter dat we de verkeerde bestelling hadden meegekregen. Gelukkig smaakte dit eten ook, maar het was niet geheel hetzelfde wat we hadden uitgezocht.

Imming
21 fevereiro 2022

Eten was weer heerlijk! Alleen jammer dat deze keer de kleine loempia's waren vergeten. Balende kinderen aan tafel....

Edward Looye
20 fevereiro 2022

Helaas niet goed. Aangebrande koe Lu yuk en mini loempia’s. Te droge babi. Te zoute kipsate. Pekingeend was goed.

G.w.
19 fevereiro 2022

Stond op tijd klaar. Eten was prima.

Dorgelo
19 fevereiro 2022

De loempia zal ik zelf in een gesloten bakje doen de saus loop er uit. Het is een tip.

Wanda
17 fevereiro 2022

De mini loempia's waren lauw en er zat geen saus bij, maar voor de rest was het familie menu 2 weer heerlijk

N. N.
12 fevereiro 2022
Inge Koridon
12 fevereiro 2022

Eten was heerlijk, alleen we hadden kerrie driehoekjes besteld, maar mini loempiaatjes gekregen.

Jodi van den berg
9 fevereiro 2022

Geen bon helaas

Danny
9 fevereiro 2022
Nathalie
6 fevereiro 2022

Stond op tijd klaar, het was precies wat we besteld hadden. Ruim voldoende. Warm en goed van smaak. Voor herhaling vatbaar.

Jk
5 fevereiro 2022

Heerlijk eten! Echt een aanrader!

yvonne
3 fevereiro 2022

Het eten lag op zijn kant in de tas.

Frans Sellies
3 fevereiro 2022

Was weer smakelijk als vanouds. De loempia, met het verzoek om die apart te verpakken, was helaas niet uitgevoerd.

Monica
30 janeiro 2022

Duidelijke website, snel kunnen bestellen en afhalen. Kwaliteit eten prima!

Passchier
30 janeiro 2022

Precies 18.00 uur werd het eten geleverd. Het was erg goed.

Diny
30 janeiro 2022

Prima op tijd, ga zo door! 👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gerrit Knoeff
30 janeiro 2022
Andre Smit
29 janeiro 2022
Jansen
24 janeiro 2022

De sushi lag door elkaar in de box. Zag er niet echt verzorgd uit. Smaak was goed

Dorgeo
24 janeiro 2022

Geen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Eliza
24 janeiro 2022

Snelle bezorging!! Zelfs op een drukke zondag avond had ik ons eten mega snel.. en het was lekker 👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Scholtem
24 janeiro 2022

Bezorging duurde iets langer. Maar het ergste was. Ik had babi ketjap besteld en kreeg babi panghang

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Van ooijen
24 janeiro 2022
Ria Westerveld
22 janeiro 2022

Snel geleverd en smaakte voortreffelijk. De bezorgster was vriendelijk.

Gerrit Palland
22 janeiro 2022

Bedankt voor de service, we hadden gevraagd of het later bezorgd kon worden en dat was geen probleem . Het eten was heerlijk en voor herhaling vatbaar 👍

Karlijn
22 janeiro 2022

Weer heerlijk gegeten, bedankt!!

Hummel
22 janeiro 2022

Het eten is altijd goed en netjes. Maar dit is de tweede keer dat er een andere bak bij zat. Ik had 3 keer nasi besteld. En nu zat er weer een bak bami bij. Dit is wel jammer. Groeten j hummel.

HGW
21 janeiro 2022

Digitaal mijn bestelling geplaatst, goed geregeld Werd vriendelijk te woord gestaan bij het ophalen Het eten was weer heerlijk! Compliment Vraag kan er digitaal ook de optie komen voor mifang? Naast de andere drie keuzes?

NB
21 janeiro 2022
Arjan
21 janeiro 2022

Lekker eten! Ook een goede prijs/kwaliteit verhouding voor zowel smaak als hoeveelheid. Wel een beetje laat bezorgd (ruim een kwartier te laat), maar de bezorgster was zo knap dat ik het haar vergeef.

Frank
21 janeiro 2022

Het was weer prima. Mooi op tijd en vriendelijk geleverd. Het eten is altijd van prima kwaliteit, structuur en smaak.

Berry
20 janeiro 2022

Heerlijk kipmenu gegeten na een zeer korte bezorgtijd.

Marjon
19 janeiro 2022

Heerlijke gerechten, precies op de gewenste tijd bezorgd.

Kollen
17 janeiro 2022

Extra Satesaus was niet geleverd.

Post
17 janeiro 2022
Berry Z
17 janeiro 2022

Opnieuw heerlijk gegeten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anja Wassink
16 janeiro 2022
Haverkamp
16 janeiro 2022

Prima kwaliteit, en snel geleverd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lieke Kaandorp
15 janeiro 2022

lieve werknemers en gelijk klaar toen ik kwam

Dennis
15 janeiro 2022

Duurde lang. Garnalen waren koud en sompig Eigenlijk al het eten. Smaak was wel.lekker.

van den Belt
15 janeiro 2022

Geen gewoon goed…….lekker en verzorgd.

G
15 janeiro 2022

Heerlijk eten. Mooi op tijd bezorgd.

Berry Z.
15 janeiro 2022

Heerlijk gegeten! Vlot bezorgd.

CF
14 janeiro 2022

Wanton soep was heerlijk, sushi was top maar loempia was iets te vet en te slap.

Gea
14 janeiro 2022

Lekker, warm en snelle bezorging. Wij zijn erg tevreden en is dan ook voor herhaling vatbaar. Dankjewel.

Cock Grandia
12 janeiro 2022

Eerste keer besteld. Zeker voor herhaling vatbaar. Goed en lekker! En vlot bezorgd.

Vincent
10 janeiro 2022

Mooi op tijd bezorgt. Heerlijk gegeten

Angela Fidder
9 janeiro 2022

Vriendelijk personeel

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gert
9 janeiro 2022

Geen opmerkingen, vlot besteld, snel en lekker warm thuisbezorgd en prima van kwaliteit.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

van Laar
8 janeiro 2022

Warm, lekker, vriendelijk personeel

Sam
8 janeiro 2022

Bestelling stond op tijd klaar en de sushi was heerlijk!

Daniëlle Naber-Hulsbosch
7 janeiro 2022

Meer dan genoeg en erg lekker. Zeker voor herhaling vatbaar.

Van ooijen
7 janeiro 2022

Het was weer top

Jan Kiel
5 janeiro 2022

Zoals altijd: SUPER LEKKER. Verwachtte eigenlijk stiekem iets leuks voor mijn vrouw die jarig was…….bij geen lockdown hadden we lekker bij jullie gegeten ipv thuis

Marjanne
5 janeiro 2022

Top

Miranda
5 janeiro 2022

Netjes opgemaakt, smaakte super alleen wij miste de gember erbij. Voor de rest kan ik dit iedereen aanraden.

Vuistje
3 janeiro 2022

Top

Irma
3 janeiro 2022

Heb heerlijk gegeten, wel had de gebakken banaan iets warmer gekund

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hagenbeek
2 janeiro 2021

Het eten was prima Maar had online besteld en kon het 17:50 afhalen Maar heb 50 min moeten wachten op het eten Daar dan zekers niet tevreden over

Linda Aalberts
2 janeiro 2021

Het eten was heerlijk

dickdevelde
1 janeiro 2021

Ondanks de drukte keurig op tijd en lekker

Hamminga
31 dezembro 2021

Het was heerlijk.

Beppie Koops
30 dezembro 2021

Het eten was heerlijk. De bezorging was een kwartier te laat.

Kanteman
30 dezembro 2021

Erg jammer dat als er om 15.30 besteld wordt voor 18.30, de bestelling pas om 19.10 wordt bezorgd.

M
29 dezembro 2021

Heerlijk gegeten! Met een cadeautje:)

Arie Drost
29 dezembro 2021
K
27 dezembro 2021

Lekker eten, goed verzorgd en mooi op tijd

Berg
26 dezembro 2021

Omdat de bezorger een lekke band had moest hij met een gewone fiets de bestelling bezorgen. Het eten was niet erg warm meer en een bakje was gaan lekken waardoor die saus over de hele bestelling was gekomen. Respect voor de bezorger die ondanks de lekke band, drukte en kou erg vriendelijk was en zijn excuses aanbood omdat hij wat later was.

Anne en Fenny
26 dezembro 2021

Perfect op tijd en het was heerlijk. Volgend jaar weer.😍

Van sloten
26 dezembro 2021

Dikke goed ga zo door

Wanda
26 dezembro 2021

Heerlijk gegeten van het familie menu en precies op de gevraagde tijd geleverd

Selles
26 dezembro 2021

Uitstekende sushi gegeten op tweede kerstdag 🎄, dank aan happy garden

Ilse Appels
26 dezembro 2021

Snelle bezorging,eten was lekker,en vers, tempratuur eten nog goed heet.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Vahl
25 dezembro 2021
cremer
25 dezembro 2021
Vaandering
25 dezembro 2021
Marianne
25 dezembro 2021

Geweldg

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Adrie Erisman
25 dezembro 2021

Jammer dat eten niet meer warm was

K meijer
24 dezembro 2021

Bedankt voor het cadeautje

Bos
24 dezembro 2021
H van Dijk
24 dezembro 2021
Harry Frijlink
23 dezembro 2021

Top restaurant en een prima bezorging. Vriendelijk personeel. Heerlijk gegeten en voor herhaling vatbaar.

Bas
22 dezembro 2021

Heerlijke gerechten en goed warm!

Vermeer
20 dezembro 2021

twintig minuten eerder dan was afgesproken! Maar het eten was erg lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

José
19 dezembro 2021

Eten was goed warm en lekker alleen de babipangang was erg droog

Koster
19 dezembro 2021

Mooi snel bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Yurimia
19 dezembro 2021

Mooi op tijd bezorgd als aangevraagd. Eten was warm en zeker de juiste hoeveelheid voor de prijs.

Tjacko Plender
18 dezembro 2021

Was zo als altijd super

Van de Beek
17 dezembro 2021

Bestellen is heel eenvoudig. Eten was heerlijk. Ook nog goed warm. Top!

Toppie
17 dezembro 2021
PDam
13 dezembro 2021

Super gied

Henk Kalter
13 dezembro 2021

Erg goed geregeld. De loempia's waren niet echt warm bij thuiskomst. Dat is het enige minpuntje

Mulder
12 dezembro 2021
Eikelboom
12 dezembro 2021
Peter de Jong
11 dezembro 2021

Netjes op tijd en goed eten!

jim
11 dezembro 2021
Harry
11 dezembro 2021

Snel en lekker

Strijkert
11 dezembro 2021

Super lekker gegeten! De bezorging was er binnen de afgesproken tijd al!

Bos
11 dezembro 2021
R.Pruim
11 dezembro 2021

Het eten was wel lekker alleen weinig nasi half bakje en teveel ketjap saus bij bapi ketjap eten was ook half warm ik ben beter gewend van Happy garden

FRANCISKA Dokter
11 dezembro 2021

Goed eten. Vriendelijke bezorging en netjes . Het eten werd goed warm bezorgd En de Garnalen hoefde ik niet te zoeken Waar voor mijn geld

Jos
8 dezembro 2021

Alles perfect in orde.

Jenny
8 dezembro 2021

Heerlijk gegeten super op tijd en een hele vriendelijke dame die kwam bezorgen

Alex Beekhof
7 dezembro 2021

Wel handig zo'n goedwerkend bestelsysteem en mooi overzichtelijk per categorie ingedeeld

Henddo
6 dezembro 2021

Helemaal top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Van ooijen
6 dezembro 2021
XXXX
6 dezembro 2021

Het eten had wel iets warmer gemogen. Kwaliteit eten wat goed zoals wij gewend zijn.

Henk
5 dezembro 2021
H. Zwier
5 dezembro 2021

Bezorging was mooi op tijd en het eten was, zoals vanouds, heel lekker.

Janneke Wind
4 dezembro 2021

keurig op tijd bezorgd en nog lekker warm. allen helaas geen zegels erbij geleverd waar ik om gevraagd had.

Frans
4 dezembro 2021

Geweldig heerlijk gegeten. Was weer fantastisch smaakvol!

Brenda
4 dezembro 2021

Zoals altijd prima kwaliteit!

Hummel
4 dezembro 2021

Goed eten voor een goede prijs. En een top bezorging.

Henriette
3 dezembro 2021
Alex Keizet
3 dezembro 2021

Makkelijk bestellen. Op tijd klaar en heerlijke gerechten.

JH
3 dezembro 2021

Goed warm, snelle bezorging

Haase
3 dezembro 2021

Was gewoon prima. Geen klachten en geen tip.

Silvia
3 dezembro 2021

Altijd lekker eten

Kroes
3 dezembro 2021
De Kleine
1 dezembro 2021
a en d
30 novembro 2021

super eten altijd! dit keer indische rijsttafel besteld om te proeven,ruiken,om ervan te genieten!heerlijke gebakken banaan andere gerechten mogen wel iets (pittiger) krachtiger(of sambal erbij doen) /meestal menu3 zeer over te spreken zeker aan te bevelen ons favoriet! vriendelijke bezorging ook bij het ophalen

Kasper van der Molen
28 novembro 2021
Liefers
28 novembro 2021

Het eten was heerlijk! Prijs is prima en het eten was optijd klaar.

Joke
27 novembro 2021

Heerlijk gegeten en perfect op tijd gebracht. 🥰👍

M O G
27 novembro 2021

Alles was erg goed en lekker. De garnalen waren echter niet echt vindbaar in de dikke deeglaag

Hellendoorn
25 novembro 2021

De babi pangang, sate en koe luk zaten in 1 bak, saus allemaal door elkaar.

Bremer
24 novembro 2021

Goed eten en snelle service/bezorging

Kamila
21 novembro 2021

Heerlijk 👍🏻

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

C
20 novembro 2021
Gerrit van Dijk
14 novembro 2021

Makkelijk online bestellen en op aan gegeven tijd geleverd zonder lang te wachten.

R.v.D
13 novembro 2021

Het was weer TOP!!

Saskia
12 novembro 2021

Heerlijke smaak

Lotte
6 novembro 2021

Geen 5 sterren, omdat de mini loempia's altijd in een plastic bak met deksel worden geleverd, waardoor ze bij thuiskomst al slap en zompig zijn.

GW
5 novembro 2021

Voor het eerst een drive thru maaltijd besteld voor 10€. We waren verbaast dat we zoveel kregen..We hadden een drievaks verpakking verwacht. Het leuke ervan vonden we dat we zelf onze hoofdgerecht konden samenstellen..

Arend Noordam
5 novembro 2021

Goede smaak . Goed gegeten. Was lekker. Enkel wel een grote hoeveelheid, teveel voor 2 personen. Is niet erg -want wij kunnen nog een keer genieten-want overschot hebben ingevroren, voor een andere keer..

Boomsma
4 novembro 2021

Heerlijk gegeten! Top kwaliteit

Van Bruggen
1 novembro 2021

Het afhaal menu was keurig verzorgd het stond op de afgesproken tijd klaar . Het was lekker . Wij waren erg positief en zullen het anderen aanbevelen .

Vrieling
31 outubro 2021

Snelle afhandeling en heerlijk eten!

Rianne
30 outubro 2021
Kees v.d. B.
30 outubro 2021

Uitstekende kwaliteit maaltijden en een goede service in de bediening. Een aanrader.

Diana van Dijk
25 outubro 2021

Het eten is altijd zeer goed en lekker! En ook nu hebben we weer heerlijk genoten van het eten. Daarbij is het personeel altijd vriendelijk, of je ze nu in de zaak of op straat tegen komt het maakt niets uit, ze vragen altijd hoe het met je gaat.

Gerrit Niemeijer
24 outubro 2021

Over het algemeen goed en lekker eten. Alleen jammer dat de ‘Daging Smoor’ de laatste paar keer wat tegenvalt. Heel veel saus, weinig vlees erin en dan ook nog delen met vet ipv vlees. De saus is ook niet zo smakelijk meer maar een beetje laf.

Dirk
24 outubro 2021

Het eten was van goede kwaliteit en erg lekker, maar... het was al lauw toen we thuiskwamen. En dat is maar een ritje van 5 minuten. Dat moet e ht beter. En in het menu bleek de krokante kip SUSHI te zijn! Dat moet echt duidelijker.

Janny jager
23 outubro 2021

Was lekker en op tijd klaar. Goed verzorgd

Bert
23 outubro 2021

Makkelijk bestellen en betalen en snel afhalen op de afgesproken tijd. Prima kwaliteit. Op de site misschien nog even vermelden dat de drive-trough niet in werking is, maar dat de bestelling aan de balie moet worden afgehaald.

Cwi
22 outubro 2021

Goed eten ,kwaliteit

A. Van Dam
22 outubro 2021
Westendorp
21 outubro 2021

Drive niet open was jammer moest ik Nog door de regen

G wijna
17 outubro 2021
Geert
17 outubro 2021

Goede kwaliteit en zeer snel klaar

Hans Hoekman
16 outubro 2021
R. Zoon
11 outubro 2021

We hadden Familiemenu 2 voor 4-5 personen besteld, maar de blokjes varkenshaas vonden wij geen varkenshaas, veel te hard en knapperig, leek wel beton, niet lekker, jammer! Anders hadden we 5 sterren gegeven, de rest was heerlijk.

Frits
9 outubro 2021

Erg lekker

Frans
9 outubro 2021

Digitaal een bestelling gedaan. Hartelijk bij de balie ontvangen en op tijd (op de minuut zelfs) het eten mogen ontvangen. Vriendelijke dames aan de balie die ook wel van een geintje houden. Uitstekend! Zo door gaan...

Yvon
9 outubro 2021

Het eten was weer van prima kwaliteit. Graag tot een volgende keer!

Wilma
8 outubro 2021
Gerlanda
6 outubro 2021

Online bestelling gedaan, goed systeem, eten stond al klaar, super lekker gegeten.. zeer positief

Nieuwenhuis
4 outubro 2021

Super handig online bestellen&betalen, en ook mooie locatie om met auto op te halen! En t eten was weer lekker p

B
4 outubro 2021

De sushi was echt geweldig, we missen alleen iets van een kleine warme hap. Zoals zalm o.i.d.

Karin
3 outubro 2021

Zat 1 gerecht niet bij die ik besteld had

Willem van Dijk
1 outubro 2021

wat veel eten voor een rijsttafel van 2 personen. wel heel lekker. mag meer bami of nassi bij

Henk
25 setembro 2021

Bestelling stond keurig netjes klaar, vriendelijk personeel

Larissa
24 setembro 2021
H. van Dijk
23 setembro 2021
Mirjam Boersema
18 setembro 2021

Heerlijk gegeten. Eten stond precies op tijd klaar.

Kievit
18 setembro 2021

De mini-loempia's waren helaas niet meer krokant maar zacht. Bestelling kon tussen 18.10 en 18.20 uur opgehaald worden. Wij hebben bestelling 18.10 uur opgehaald. Loempia's hebben kennelijk dan toch al te lang in de verpakking gezeten. Het overige eten vd bestelling was heerlijk.

Chinees liefhebber
18 setembro 2021

Eten zoals altijd erg lekker, Bij bestelde kroepoek minder smakelijk dit keer.

Marcel Schafstad
15 setembro 2021

Compliment over de kwaliteit. Dik in orde

Carin
12 setembro 2021

Lekker eten en de bestelling stond snel klaar.

Arno
12 setembro 2021
Marcel Schafstad
8 setembro 2021
WS
1 setembro 2021

Top eten!

Kroese
30 agosto 2021

Lekker van smaak, en heerlijk warm

K.meijer
29 agosto 2021

Het was werkelijk heerlijk

Frits
28 agosto 2021

Lekker en algemeen prima verzorgd Punt aandacht; De heerlijke loempia verdient een betere verpakking voor meenemen

Willemijn
28 agosto 2021

Het eten was heerlijk! en optijd klaar.

Willem
27 agosto 2021

Op de afgesproken tijd stond alles netjes klaar. Goed warm en heerlijke smaken. Familie menu 4/5 personen.....persoon 6 had er ook nog wel bij gekund....er was meer dan genoeg.

Jan
25 agosto 2021

Mooi op tijd gereed en de smak was voortreffelijk

Kuiper
23 agosto 2021

Erg jammer dat de drive through nog gesloten is en je binnen (in de drukte) je bestelling moet ophalen. Zodra die open is 5*

Marjolein
23 agosto 2021

Heerlijk eten en meer keuze bij meerdere personen perfect het eten ook super lekker, maar het afhalen kan nog wel beter het was erg druk en mensen die gaan eten moeten ook langs de afhaal en voor de ingang staat iedereen te roken.

Van der kolk
23 agosto 2021

Heerlijk gegeten. Ook heel fijn om online te kunnen bestellen en af te rekenen👍🏼👍🏼

Pythia Hamminga
22 agosto 2021

Was erg lekker alleen niet allemaal even warm.

Lia
21 agosto 2021
Marloes
21 agosto 2021

Het was erg lekker. Een combi gerecht is genoeg voor 2personen. Er mag evt wat meer groente in de bami.

Lieve
21 agosto 2021

Lekker :)

Scholten
21 agosto 2021

Deze keer vriendelijk personeel, goede kwaliteit en op afgesproken tijd klaar. Puntje van aandacht: gasten restaurant via juiste ingang begeleiden, zodat de afhaler ook naar binnen kan.

Oostberk
19 agosto 2021

We vonden het eten wat we eerder kregen lekkerder. Alles wat minder smaakvol

Kasper van der Molen
17 agosto 2021

Goede kwaliteit en heel snel klaar (afhaal)

JGD
16 agosto 2021

Prima eten, erg lekker!

Lin
16 agosto 2021

Ik had rond 16.00 uur alvast besteld om tussen 17.20 en 17.30 uur op te halen. Keurig optijd stond mijn bestelling klaar. Voor 2 personen had ik besteld maar er was genoeg voor 4. Het eten is zoals wij gewend zijn van happy garden. Gewoon erg goed!

Rowina Koek
16 agosto 2021

Lekker!

Alice
16 agosto 2021

Het was lekker!

BS
15 agosto 2021

Zelfde kwaliteit als aan de oudestraat vroeger.

chelliah jegatheesan
15 agosto 2021

was lekker

Kok
12 agosto 2021

Kwaliteit goed. kroepoek duur. Voelt niet leuk tov rest van prijs. Kon niet goed zien of er grote bak of kleine bak nasi bami bij zat. Dus had anders iets meer besteld.

Jorine
10 agosto 2021

Gemakkelijk online bestellen, helaas wel lange wachttijd met ophalen, maar ik neem aan dat dat kwam doordat de nieuwe locatie pas net open is. Eten zelf was erg goed

Jaap
10 agosto 2021

Online besteld, stond op tijd klaar. En zoals altijd super lekker eten. Top ga zo door!

Karin
9 agosto 2021

Online bestelling en betaling gedaan half uur voordat ik Kampen was. Iets te vroeg naar binnen maar het eten stond al voor me klaar👍🏼 Het smaakte ons prima

Diane
9 agosto 2021

Bestelling online gedaan. Bij thuiskomst bleek het verkeerde menu te zijn. Hierover gebeld en bleek dat medewerker per ongelijk 1 cijfer verkeerd had ingetypt. Op de online bevestiging stond het juiste nummer. Excuses gekregen en alsnog het goed menu opgehaald. Verkeerde menu mochten we houden en hebben we maar meteen ook uitgeprobeerd.

Paul
8 agosto 2021

Fijn eten, van goede kwaliteit! Jammer dat de drive nog niet werkt, aldus de jongste dochter :-)

Timo Wolff
5 agosto 2021

Super lekker! 2 dagen van kunnen eten! Kwantiteit en kwaliteit.

Rudi Last
5 agosto 2021

Heerlijk en snel geregeld. Top!

Herman Frank
4 agosto 2021

Nou hebben online besteld stond keurig klaar smaakte prima op de Babi pangang na die vond ik vandaag erg hard en stug, was zeker niet mals

Red
4 agosto 2021

Kwaliteit als vanouds!!

Bas Nievaart
2 agosto 2021
Brink
1 agosto 2021

Het eten was snel klaar en ook lekker warm. Naar ons idee waren de porties voorheen wel groter. Ik had ook tjap tjoy met garnalen erbij besteld, maar vond dat er erg weinig garnalen in zaten. Verder was het erg lekker.

Frits
29 julho 2021

Prima en lekker gegeten, nasi En bami prima verpakt maar de loempia was matig verpakt, dat mag beter, mvrgr Frits

Dick ten Hove
25 julho 2021

Was uitstekend geregeld en prima op tijd.

WH
25 julho 2021

We hebben erg lekker gegeten. Goed verzorgd. Meer dan genoeg.

Jongsma
24 julho 2021

Snel, makkelijk en lekker.

Harold
23 julho 2021

Heerlijk gegeten! Snel en eenvoudig online besteld. Alleen geen 2 bami gekregen maar 1 nasi en 1 bami.

coveka bv
23 julho 2021

heerlijk gegeten

Herman Bres
22 julho 2021
N.v.t.
21 julho 2021